online lotto logo english

Plus500

Online loddservice for verdens største lottojackpotter

Inntil nylig har muligheten vår til å spille lotto kun vært begrenset til vårt eget land eller region. Vi har ofte hørte om mange store og spennende jackpotter annetsteds, med flere titalls eller tilogmed hundrevis av millioner dollar eller euro i potten, og ønsket at vi bodde på steder der vi kunne kjøpe kuponger for disse store lottobonanzaene.

Jeg vet at du har ønsket å kunne få en bit av denne kaka like ofte som jeg har ønsket det. Vi ser folk som innkasserer megapremier og ønsker at det hadde vørt oss. Vi har derimot ikke engang kunnet spille, langt mindre vinne.

Alt det er imidlertid i ferd med å forandre seg. Takket være en ny online lottotjeneste fra TheLotter spiller det ikke lenger noen rolle om du bor i landet der et lotteri blir arrangert eller ikke. Endelig begynner de som driver disse lotteriene å bli klar over at det fins massevis av potensielle kunder i andre land som er gira på mer lottoaction.

Dette er ikke som i gamle dager, og som vi vet har internett åpnet hele verden, og omtrent alt er nå tilgjengelig online. Så hvorfor ikke ha tilgang til alle store lotterier der ute? Det er ide hvis tid definitivt har kommet, og ventetiden er nå over.

Vi har gjort det så enkelt som mulig å få tilgang til alt dette. Alt du trenger å gjøre er å klikke her, eller på en av lotterifanene til høyre, for å få umiddelbar tilgang til over 30 store lottojackpotter. Deretter trenger du bare å følge de enkle instruksjonene de gir deg, velge dine numre, og kjøpe din kupong.

Sikker betaling over nett

Denne fantastiske nye tjenesten tilbyr flere beleilige betalingsmetoder gjennom et 100% sikkert betalingssystem. TheLotter tjener sine penger ved å blir betalt en liten avgift for å kjøpe g prosessere billettene, på samme måte som det koster en liten sum å kjøpe en lottokupong i en butikk. Eneste forskjellen er at det her skjer over nett, noe som gjør at du kan gjøre alt fra ditt eget hjem uten å fysisk måtte oppsøke noen forhandler.

Når du har kjøpt dine kuponger online blir de send til deg på email, og du vil se ditt eget navn på billetten. TheLotter tilbyr også gratis service i form av å hjelpe deg innkassere gevinsten din, noe du kommer til å trenge litt assistanse med siden du ikke bor i det landet der lotteriet blir avholdt. Du trenger ikke å bekymre deg for noe som helst, siden de ordner alt for deg.

Jo større lottojackpott, jo bedre er vinnersjansene dine

Det er ingen hemmelighet at verdien av å spille i et lotteri øker når jackpotten øker. Så hvis vi må vente for at lottotjenesten i vårt eget land skal vokse seg veldig stor, så vil vi måtte vente en lang stund. Selvfølgelig er det fortsatt gøy å spille om de mindre jackpottene, men det er noe helt annet å spille om de virkelig store. Ikke bare er det morsommere å forestille oss at vi vinner en av disse gigantiske gevinstene, men oddsene er også i vår favør.

Det tar tid for lottojackpotter å vokse til den massive størrelsene de har nådd over tid, og dette betyr også at en betydelig mengde tid har passert uten en vinner. Etterhvert som tiden går fortsetter disse små jackpottene som ikke har blitt vunnet å stable seg oppå hverandre.

Hovedpoenget her er at det fortsatt koster akkurat det samme å spille selv om gevinsten øker. Så dersom det koster deg $1 og du kan vinne $1 million, og i et annet tilfelle fortsatt koster $1, men du kan vinne $100 millioner, så er oddsene de samme for å vinne, men gevinsten er 100 ganger større. Dermed gikk vår odds opp 100 ganger i forhold til de pengene vi betaler for å spille.

Jeg trenger sikkert ikke å gå mer i detalj på hvor mye bedre store jackpotter er for oss. Jo mer tilgang vi har til store lotterier, jo bedre. Så når en internettjeneste som dette kan gi deg en sjanse til å spille på alle de store lotteriene der ute, så er det så bra det kan få blitt med hensyn til online lotto.

Vi har nå tilgang til alle de store lotteriene der ute, som USAs Powerball og Megamillions, det Kanadas 6/49 Lotto, Spanias El Gordo, Italias Suparena, Euromillions Jackpot, British Thunderball Lottery, Australias OzLotto, forskjellige amerikanske statslotterier og mange mange fler.

Naturligvis er jeg derfor veldig entusiastisk over dette, og jeg vet at du også er det. Derfor ønsker jeg å spre ordet videre til deg. Selv om du bare spiller lotto nå og da, hvorfor skulle du begrense deg selv til kun de du kan delta i der du bor når du kan utvide horisontene dine til å inkludere hele verden gjennom denne fantastiske lottotjenesten? Nok en gang, de gir oss alt dette for en liten sum, men de vil ikke trekke noe fra gevinstene våre.

Så bare klikk her og forbered deg på å få tilgang til det beste verden har å tilby, og kanskje enda viktigere: forbered deg på å drastisk øke sjansene dine til å vinne store penger!